Contact

foto-10Meer weten?

Vind mij op twitter (@Josselinnnn), facebook (Pagina: Wij zijn Alzheimer©), of stuur een mailtje naar josselingordijn@live.nl.

Schroom niet, wil je iets weten, contacteer mij!`

Alle foto’s en teksten op dit blog zijn eigendom van Wij zijn Alzheimer© en dienen niet zonder toestemming te worden gekopieërd.

Advertenties

6 thoughts on “Contact

 1. Hallo,

  Ik ben Fred en wil een ode brengen aan mijn pas overleden papa.
  Ik zit namelijk in mijn laatste jaar regie in podiumkunsten en breng een werk naar de ziekte alzheimer. Ik ben nog volop bezig aan het bedenken van de passende scenografie en kwam op het idee om werk of abstracte werken te gaan gebruiken van alzheimer patienten.
  Kan je me hierbij soms helpen?

  Op voorhand heel erg bedankt

  Fred

  • Hallo Fred,
   wat mooi dat je een ode wil brengen aan je overleden vader!

   Zou je mij even een mail willen sturen, met daarin precies wat je bedoeling is, welke opleiding je doet en wat je van mij verwacht?
   Dan kan ik kijken of ik mee kan denken!

   Groet, Josselin

 2. Hallo Josselin,

  Vanavond jouw blog ontdekt, al een beetje gelezen maar nog lang niet alles. Wat ik gelezen heb spreekt me aan, is herkenbaar! Ik schrijf nu bijna drie jaar een blog over mijn vader met Alzheimer. Sinds kort woont hij niet meer thuis. Na een ‘bezoek’ van iemand met duidelijk verkeerde bedoelingen hebben we (mijn broers en ik) samen met de zorgtrajectbegeleider besloten om hem met spoed te laten opnemen op een afdeling voor beschermd wonen. Daar woont hij nu ruim 7 weken, nog altijd tijdelijk, in een intervalkamer. Binnenkort hopen we hem te verhuizen naar een mooie en passende plek. Ik ga jouw blog volgen, ik zou het fijn vinden als je ook eens op mijn blog langskomt.

  • Hallo Inge,
   bedankt voor je reactie! Het lijkt me een heel moeilijke periode waar jullie in zitten. Althans, ik hoop dat het nog lang duurt voordat mijn vader opgenomen wordt!
   Ik ben erg benieuwd naar jouw blog, zou je me de link willen sturen? Dat kan ook naar josselingordijn@live.nl.
   Ontzettend goed om te horen dat jij ook over jouw vader blogt! Ik wil het graag lezen.

 3. Hoi Josselin,
  Heb je verhaal gelezen en dit is zeer herkenbaar voor mij alleen vanuit een ander perspectief, mijn echtgenote is een “jong” dementerende, ze heeft een a-typische vorm van Alzheimer. De eerste symptomen deden zich, teruggekeken met wat wij nu weten, rond haar 45e voor. We zitten nu al zo’n 13 jaar in het karretje dat zonder remmen bergafwaarts gaat. Voor mij als partner is de zorg voor mijn echtgenote topsport, zowel fysiek als mentaal, zeker gezien het feit dat ik “nog” volledig aan het arbeidsproces deelneem. De verhalen van het verwerken kan ik zo op mijn 3 dochters projecteren, die ieder op hun eigen wijze moeten omgaan met het feit dat de vrouw die hun moeder is steeds verder afstaat van wat zij ooit was. Ze doen het fantastisch, mede hierdoor en de hulp van familie, buren en het DOC team en dagbehandeling red ik het nog steeds om haar thuis te verzorgen. We leven van dag tot dag en stellen onze verwachtingen op nul, dan kan het ook nooit tegenvallen. Klinkt gemakkelijk, in de praktijk lukt het niet altijd, maar het is onze manier van overleven die tot op heden “nog” werkt. Wens jullie veel sterkte voor nu en in de toekomst, groet Walter

 4. Hoi Josselin,

  Heb net het programma op tv gezien over je vader en herkende hier veel in.
  Mijn vader had ongeveer 18 jaar de ziekte van Pick (dementie op jonge leeftijd, heeft je vader die ook?) en is afgelopen jaar op 1e kerstdag overleden. Ook ik was heel jong toen hij ziek werd (ongeveer 16 jaar als ik het terug reken).
  Ik vind het knap om te zien hoe je omgaat met de ziekte van je vader en erg confronterend omdat ik in jouw vader ook dingen van mijn vader herken. Mijn vader woonde de laatste jaren van zijn leven in een verzorgingstehuis, het werd te zwaar voor mijn moeder om hem thuis te hebben. Ik ga zeker je blog lezen de komende dagen.

  Vanessa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s